Kritikák és ajánlók filmekhez, sorozatokhoz

The Last Scout The Last Scout - A The Last Scout tipikusan ott megy félre, ahol a legtöbb kisköltségvetésű indie sci-fi: újat nem mutat, csak zsánerkliséket ismételget gagyi tálalásban, a lehető legérdektelenebb módon.
ray liotta menekülés absolomból Menekülés Absolomból - A Menekülés Absolomból egy hangulatos, remekül megrendezett akciófilm. Ray Liotta emlékére.
tremors 2. Tremors 2. – Ahová lépek, ismét szörny terem kritika - A Tremors 2. – Ahová lépek, ismét szörny terem sajnos messze nem éri el elődje színvonalát, viszont ez érdekes módon nem az alacsonyabb költségvetésen múlott.
vadak ura A vadak ura – Kard és varázslat kritika - Sword-and-sorcery a Conan, a barbár után: A vadak ura.
harbinger down Harbinger Down kritika - A Harbinger Down egy aprócska költségvetésű high-concept horrorfilm, aminek fő célja az 1982-es John Carpenter klasszikus, A dolog hangulatának megidézése.
barb wire Barb Wire – A bosszúálló angyal kritika - B-kategóriának nagyon B-kategória, de ha egy társaságban bedobod a Barb Wire – A bosszúálló angyal címét, valószínűleg valaki emlékezni fog rá. Pontosan kettőt tippelhetsz, hogy miért is.
tremors Tremors – Ahová lépek, szörny terem kritika - A Tremors – Ahová lépek, szörny terem egy rendkívül szórakoztató, hangulatos horror-vígjáték. Fred Ward emlékére.
sheena Sheena, a dzsungel királynője kritika - Két szék között a kerekek alá: Sheena, a dzsungel királynője.
wyrmwood apocalypse Wyrmwood: Apocalypse - A Wyrmwood: Apocalypse a 2014-es ausztrál zombihorror, a Wyrmwood közvetlen folytatása, amely új főszereplőkkel folytatja a történetet.