Kritikák és ajánlók filmekhez, sorozatokhoz

The Last Survivors kritika - A The Last Survivors, aka The Well egy meglepetésekkel nem szolgáló, de tisztességesen elkészített posztapokaliptikus thriller.
Time Lapse kritika - A Time Lapse a jobban sikerült kisköltségvetésű időutazós filmek közé tartozik.
Az Almanach-projekt előzetes és kritika - Az Almanach-projekt tökéletes példa arra, hogy hogyan ne csinálj időutazós filmet.
Sasszem előzetes és kritika - A Sasszem egy lendületesen hülye techno-thriller.
The Discovery kritika - A The Discovery egy érdekes koncepciót dob fel, sztorija viszont némileg megosztó irányba megy el.
Bliss kritika - Mike Cahill író-rendező filmjeit általában szeretem, de a Bliss csak bizonyos részeit tekintve sikerült jól.
Fast Color kritika és egy kis morgás a szociopolitikai kultúráról - A Fast Color egy hangulatos, lassabb tempójú karakterközpontú sci-fi dráma.
Free Guy kritika - A Free Guy egy szórakoztató, szerethető kalandfilm lett, amelynek még a története is meglepően jól sikerült.
föld invázió Föld invázió kritika - A Föld invázió egy orosz sci-fi akciófilm, ami egész ígéretesen indul, de sajnos a végére csak a “lehetett volna” kategória egy újabb darabjává válik.
wyrmwood Wyrmwood – A holtak útja kritika - A Wyrmwood – A holtak útja egy roppant szórakoztató ausztrál exploitation, ami egy zombiapokalipszis idején játszódik.