gta online error messages

GTA Online hírek, 2020.06.04.

Játékblog

Téma: a szokásos csütörtöki újdonságok és a GTA Online állapota.

Duplán fizet

Kétszeres díjazásban részesülnek azok, akik a Special Vehicle versenyeken vesznek részt. Ezek közé tartoznak például a Deluxo, a Stromberg, a Blazer Aqua vagy a Ruiner 2000-specifikus stunt versenyek.

Dupla RP

A Casino Heist végén kétszeres RP-t kapnak a résztvevők. (Pénzt nem.)

Olcsóbb GTA Online cuccok

  • Mobile Operations Center (MOC)
  • Arcade: -50%
  • Facility: -50%
  • Swinger: 545 000 GTA$
  • Ardent: 690 000 GTA$
  • Caracara 4×4: 525 000 GTA$
  • Rogue: 720 000 GTA$
mobile operations center

Új pódium jármű

A szerencsekerékkel ezen a héten egy Übermacht SC1-et lehet megnyerni.

Megemlékezés

2020.06.04-én a rasszizmus problémájára emlékeztetve a játékosközönséget lekapcsolták a szervereket helyi időzóna szerint 20:00 és 22:00 között.

A GTA Online állapota

A múltkori helyzetjelentésem óta nem igazán változtak a dolgok: a nyilvános lobbiknak lőttek. Teli van csalókkal, rosszindulatú játékosokkal, cargo grieferekkel és gyerekekkel az egész játék, ráadásul a hálózati hibák folyamatosak. Hiába kapsz például néhány perc alatt végrehajtható daily objective-eket, gyakran órákig tart megcsinálni őket a csalók, a technikai gondok és a röhejes töltési idők miatt.

Ráadásul a GTA Online új szokásává vált, hogy a lobbiról való elszeperaládós vagy leszakadás helyett egyszerűen csak összeomlik. +20-30 perc töltési idő, köszönjük.

gta online összeomlott

Eddig sokunknak félmegoldást jelentett a nyilvános lobbiról való kézi leválasztás, amelyet az erőforrás-kezelővel lehetett megoldani. Ezzel létrejött egy “solo public session”, egy üres publikus lobbi, ahová be tudtak csatlakozni a barátaid. Random játékos viszont nagyon ritkán jelent meg bennük.

Ezt a “problémát” persze sikerült “megoldani” a fenntartói oldalon, mivel az utóbbi időben rendszeren esnek be random arcok az elszeparált, eredetileg csak barátokból álló lobbijainkba.

Anti-cheat, anti-griefer megoldás továbbra sincs. Ráadásul egyre többször rúgnak ki lobbikból a tudatlan, játékmechanikát nem ismerő játékosok pusztán a magasabb szintem vagy a csalásnak nevezett erőteljesebb fegyverzetem miatt. (Heavy sniper.) Továbbá a csalók rendszeresen állítanak be random játékosokat bűnbakként.

Úgy sejtem, nem vagyok egyedül ezekkel a problémákkal.

Doz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük