GTA Online – The ECU Job ismertető és végigjátszás

Játékblog

A The ECU Job a GTA Online Los Santos Tuners DLC-je részeként érkezett küldetéssorozat („contract”), amelynek keretében egy vonatrablást kell végighajtanunk, a zsákmányunk pedig két speciális ECU.

Ebben a küldetéssorozatban két különleges motorvezérlő egységet kell megszereznünk a Merryweathertől, amely jelentős teljesítménytöbbletet biztosít az autónak. Ezek közül az egyik Moodyman járgányába kerül majd. A rablás jutalma: 172 ezer GTA$$$.

A The ECU Job küldetései

  • Train Inventory: ki kell derítenünk, hogy mely konténerek tartalmazzák a kérdéses ECU-kat a vonaton.
  • Schedule: meg kell szereznünk az ECU-kat szállító vonat menetrendjét, illetve rá kell jönnünk, hogy hogy tudjuk megállítani.
  • The Robbery: meg kell állítani a vonatot, el kell lopni a konténerekből az ECU-kat és le kell szállítani azokat az ügyfélnek.

Train Inventory – A vonat szállítmánya

Első lépésként a déli kikötőbe kell elmenned, hogy megszerezd a szükséges konténerek azonosítóit. A szükséges információkat egy, a kikötőben horgonyzó hajón találod, a megszerzésükre pedig két lehetőséget kapsz: szétlőhetsz mindent, ami mozog, vagy dokkmunkás ruhába öltözve lopakodhatsz a hajón.

A dokkmunkás öltözéket a kikötőben találod, egy kisteherautóban. 

A konténerek azonosítóit tartalmazó dokumentumot a hajó hátsó részén találod, fel kell hozzá menned a lépcsőkön. Fényképezd le és küldd el Sessantának!

Ezt követően Sessanta újabb feladattal bíz meg: szerezned kell valamilyen eszközt, amivel ki lehet nyitni a konténereket. A nagyteljesítményű flexet a hajó elülső részében találod egy táskában, fel kell másznod hozzá valamelyik létrán. Miután felvetted, a legegegyszerűbb, ha az őrökkel való harc helyett beugrasz a vízbe és az egyik létrán kimászol a járművedhez. Ezt követően csak menj vissza az autoshopodba, hogy biztonságba helyezd.

Schedule – Menetrend

Ennél a küldetésnél ki kell deríteni, hogy milyen típusú mozdony vontatja majd a szállítmányt, hogyan lehet megállítani, illetve mi lesz a menetrendje.

Menj a kijelölt helyre, majd óvatosan közelítsd meg a vonatot anélkül, hogy az őrök észrevennének! Fényképezd le először a mozdonyt, majd a mozdony fékjeit!

Ezt követően helyszíntől független az irányítótoronyhoz kell menned, ahol a vonat menetrendjét kell megszerezned. Iktasd ki az őröket, majd menj vissza az Autoshopba! Itt jól jöhet egy Kuruma vagy valamilyen más páncélozott jármű, hogy gyorsabban végezz a feladattal.

The Robbery – A rablás

A küldetéshez a legjobb választás a Sharpshooter loadout, mivel 5 darab sticky bomb is van benne. Ezekkel könnyebben tönkre lehet tenni a vonat elsődleges fékrendszerét.

Menj a kijelölt helyre, majd várd be a vonatot! Itt két lehetőséged van: gyorsan vagy módszeresen intézni a dolgot.

  • Ha sietsz, a stickyket tedd a sínekre a találkozási pontnál, majd robbants fel őket. Ez kiiktatja a vonat fékjeit, de így nem lesz fedezéked.
  • Ha egyedül játszol és mondjuk alacsonyabb szintű vagy, érdemes feltenni a stickyket a mozdony fékjeire és a következő alagútig várni a robbantással, mivel a küldetés közben folyamatosan helikopterekkel is támadni fognak a Merryweather emberei. Amíg el nem éred az alagutat, érdemes leszedni a vonaton utazó őröket.

Miután megállt a vonat, Sessanta SMS-ben elküldi a két konténer azonosítóját. Ezeket a konténerek oldalán találod fehér betűkkel.

Keresd meg a két konténert, nyisd ki őket, majd vedd fel az ECU-kat! Közben folyamatosan érkezik majd a Merryweather erősítés.

Ezt követően le kell ráznod az üldöző Merryweather zsoldosokat és le kell szállítanod az ellopott ECU-kat Moodymannek. A síneken maradva elkerülheted az üldözők nagy részét.

Doz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük