GTA Online – The Union Depository Contract ismertető és végigjátszás

Játékblog

A The Union Depository Contract a GTA Online egyik mini heistja, mely a Los Santos Tuners frissítés részeként került a játékba. A küldetéssorozat során aranyrudakat kell ellopnunk a Union Depository bank széfjéből.

A The Union Depository Contract részei

  • Elevator Key: meg kell szereznünk a bank felvonójának kulcsát egy korrupt üzletembertől.
  • Vault Code: bizonyítékot kell szereznünk a bank egyik vezetője ellen, hogy zsarolással megszerezzük tőle a széf kódját.
  • The Robbery: be kell hatolni a bank széfjébe, meglovasítani az aranyrudakat, majd le kell őket szállítani az ügyfélnek.

Elevator Key – A felvonó kulcsa

Első lépésként meg kell szereznünk a felvonó kulcsát egy korrupt üzletembertől, akik a koreai maffiával dolgozik együtt. Menj a kijelölt épülethez, majd hatolj be a lakásába, intézd el az őröket és az üzletembert, majd vedd el tőle a kulcsot!

Ezt követően még egy feladatod lesz: meg kell szerezned a garázsból az őrök páncélozott autóját és le kell parkolnod a bank közelében. A rablás előtt fel kell majd venned az autót, ezzel hajtasz majd be a bank alsó szintjére álcázva.

Vault Code – A széf kódja

A bank egyik vezetőjének szeretője van – ha bizonyítékot szerzel az afférra, Sessanta kizsarolja belőle a széf kódját. Ehhez először az LSIA reptérre kell hajtanod és el kell lopnod az ott parkoló Maverick rendőrségi helikoptert. (Majd le kell ráznod az üldöző rendőröket.)

Repülj a Union Depository parkolójához, ahol a helikopter fedélzeti rendszereivel meg kell keresned a bank vezetőjének az autóját. Ehhez meg kell állnod egy helyben, át kell váltanod a helikopter kamerájára és szkennelned kell a parkoló autók rendszámát. 

Miután megtaláltad az autót, kis távolságot tartva követned kell a légyott helyszínére. Itt megint meg kell állnod és át kell váltanod a helikopter kamerájára. Keresd meg a helyszínen a bank vezetőjét és a szeretőjét, majd készíts egy fotót az egyik kompromittáló pillanatukról.

Ezt küldd el Sessantának, majd távozz a helyszínről.

The Robbery – A rablás

Javaslom a Hustler loadoutot, mivel sokat kell majd lőnöd a küldetés során. 

Hajts az ellopott és a bank közelében hagyott páncélozott járműhöz, majd parkold le a saját autódat. A rablás során fel kell majd venned a saját autódat és azzal kell majd elmenekülnöd a rendőrök elől.

Ha meg akarod könnyíteni a dolgod, nyisd meg a térképet a rablás előtt és keresd meg a banktól délre található közeli metróállomást! Jegyezd meg a helyét, mert ha behajtasz az ott található metróalagútba a bank elhagyása után, gyorsan le tudod rázni a rendőröket. (A GTA Online további rejtekhelyeiről szóló cikkemet itt találod.) 

A páncélozott járművel hajts be a bank alsó szintjére. Az őrök egyenruháját viseled és hamis azonosítód is van, így egyszerűen elsétálhatsz a liftig – CSAK NE VEGYÉL ELŐ SEMMILYEN FEGYVERT!

Ha elérted a liftet, használd a megszerzett kulcsot! Miután elérted a széf szintjét, csak sétálj az ajtajához, a kódot automatikusan megadja a karaktered. Miután benn vagy, töltsd meg a táskádat aranyrudakkal!

Közben megszólal a riasztó és megjelennek az őrök is. Lődd ki őket, majd rohanj a lifthez! Szabadulj meg az összes rendőrtől, aki az utadba kerül, majd rohanj a leparkolt autódhoz. 

Hajts be az előbb említett metróalagútba, hogy megszabadulj az üldözőidtől!

Miután leráztad a rendőröket, menj a kijelölt helyre és add át az aranyrudakat az ügyfélnek! A jutalmad 270 ezer GTA$$$ lesz.

Doz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.