Blog

GTA Online AFK taxi - Hogyan mozoghatsz a GTA Online freemode-jában, miközben távol vagy a géptől? Mutatom.
GTA Online Executive Search GTA Online tippek: az Executive Search CEO/VIP munka - Az Executive Search egy GTA Online VIP és CEO munka, ami néhány okos kis trükkel igen jól jövedelmező szórakozássá válhat még a solo játékosok számára is. Részletek a cikkben.
gta online solo session GTA Online: solo session létrehozása - A GTA Online nyilvános freemode lobbijai jelen pillanatban nagyjából játszhatatlanok a csalók és rosszindulatú játékosok miatt. Szerencsére egy kis trükkel le tudod magad választani a nyilvános lobbiról úgy, hogy egyedül maradj benne, de a barátaid továbbra is be tudjanak csatlakozni hozzád és eladásokhoz, munkákhoz tudjátok használni. A publikus solo session (public private session) létrehozása a […]
gta online open wheel GTA Online hírek, 2020.06.18. - A GTA Online aktuális heti témája a “sebesség”. Négy ingyenes jármű és új akciók, kedvezmények várják a játékosokat. A cikk információi június 25. hajnaláig érvényesek.
gta online error messages GTA Online hírek, 2020.06.04. - Téma: a szokásos csütörtöki újdonságok és a GTA Online állapota.
GTA Online hírek, 2020.05.28. – Minihét - A hét középpontjában a Mini Cooper által ihletett Weeny Issi áll.
gta online hunting pack GTA Online hírek, 2020.05.21. – Összeomlás és akciók - A GTA Online legrosszabb hete után újabb akciók és kedvezmények várják azokat, akik még bírják türelemmel.
gta online mad biker GTA Online hírek, 2020.05.07. – Motoros bónuszok, akciók - A hét aktuális témája a GTA Online-ban: motoros klubok. A hajtás után olvashatsz az új akciókról és megszerezhető cuccokról, illetve egy rövid összefoglalót a múlt heti élményeimről.
GTA Online hírek, 2020.04.30. – Lézershow és alieninvázió - Csapatokba verődött alienek, akciós fegyverek és jutalmak – új hírek a GTA Online világából.