GTA Online AFK taxi

Játékblog

Hogyan mozoghatsz a GTA Online freemode-jában, miközben távol vagy a géptől? Mutatom.

Meddig lehetsz AFK a GTA Online-ban?

A játék 15 perc után kirúg a freemode lobbiból, ha nem kap inputot.

Az AFK taxi

A taxik a GTA Online-ban is jelen vannak, azonban a story mode-dal ellentétben itt nem a játék fast travel rendszerét adják. Sőt, kimondottan lassúak, mivel az AI sofőrök korlátozott képességei miatt. Azonban meglehetősen jól jönnek, ha meg kell tenned egy rövidebb utat, miközben épp dolgod lenne a géptől távolabb.

gta 5 taxi

Taxit ugyanúgy a telefonon hívhatsz, mint a sztori módban, de csak akkor, ha van nálad némi készpénz. Az út néhány száz dollárba fog kerülni. Javaslom, hogy mielőtt taxiba ülsz, lépj ki a SecuroServből vagy az MC-ből és aktiváld a Passive Mode-ot! Így ha nem solo sessionben vagy, a többi játékos nem tud kilőni. (Egyébként szinte biztos, hogy valakinek kelleni fog az ingyen kill.)

Az sem árt, ha az Interactive Menuben be van állítva a Spawn Location opciónál a „Last Location”. Így ha a játék ki is léptet az AFK időtartam lejárta után, a kívánt helyen fogsz majd belépni.

gta online spawn location

A taxi hívásának menete

1) Nyisd meg a telefonon a névjegyek listáját és hívd a Downtown Cab Co.-t!

2) A taxi néhány másodpercen belül megjelenik a közeledben és dudálva jelez, illetve a térképen is megjelenik egy spéci ikonnal.

gta online grove street

3) Miután beszálltál, az A és D gombokkal tudod kiválasztani a megadott listából az úticélt. Ha nem szerepel a listában a kivánt cél, nyomj P-t!

gta online taxi

4) Miután P-t nyomtál, megjelenik a térkép. Jelöld ki a helyed, ahová utazni kívánsz, majd lépj ki innen!

gta online map

5) Az úticélok listájából válaszd ki a „Custom Waypoint” opciót!

custom waypoint

6) Nyomj entert és elindultok.

gta taxi

Ha azt akarod, hogy a taxisofőr egy kicsit gyorsabb legyen, nyomj szóközt. Ekkor nem igazán fogja betartani a KRESZ-szabályokat… de ilyesmire azért nem számíts majd:

Doz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük