GTA Online Gerald's Last Play

GTA Online hírek, 2020.04.23.

Játékblog

Az Egyesült Államokban, és világszerte egyre nagyobb problémát kezd jelenteni a koronavírus miatt a munkanélküliség. A GTA Online aktuális heti témája ezért éppen a munka lett: extra jutalmak, kedvezmények és egy hat részes minikampány is érkezett a játékba.

A cikkben ismertetett kedvezmények és jutalmak 2020. április 23. és 29. között érvényesek!

Gerald’s Last Play

A Gerald’s Last Play a GTA Online új, hat küldetésből álló minikampánya. Korrekt asset flip, amelynek sztorija keretében Gerald konkurenseivel kell leszámolni és biztosítani kell a “nyugdíjtartalékát”. A missziókban legfeljebb négy játékos vehet részt. A küldetések a freemode térképen megtalálható hatalmas fehér G ponton vagy a menüből elérhető küldetésekből indíthatóak. A sorrendjük:

  1. Make Ends Meat
  2. Go Figure
  3. Fast Peddling
  4. Deal With It
  5. Bad Companies
  6. End Product

Április 23. és 29. között dupla fizetés és RP jár a teljesítésükért.

Az aktuális kiemelt játékmód a GTA Online-ban

Az aktuális Featured Series mód az Open Wheel Racing, amely nemrég érkezett a GTA Online-ba. A versenymód keretében formula autókkal róhatják a köröket a játékosok. (A bővebb ismertetőhöz kattints a linkre.)

Háromszoros jutalmakkal jár a versenyeken való részvétel. És ne feledd: csak illedelmesen…

GTA Online Open Wheel Series

Extra jutalmak

  • Gerald új kampánya mellett minden Contact küldetés dupla fizetést és RP-t ad.
  • Ahogy minden SecuroServ VIP és CEO munka és challenge is.
  • Az Associate-ek és testőrök háromszoros fizetést kapnak.
GTA Online pénz

Kedvezmények

A páncélozott Kuruma 70, az Ocelot R88 25 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg. Előbbi egy rendkívül szórakoztató kis eszköz, ami szinte kötelező alsóbb szinteken a küldetésekhez, nagyon ajánlom.

Kuruma

Utóbbi? Még így is drága és nem igazán látom, hogy bárki használná az Open Wheel Series versenyeken. A SecuroServhöz kapcsolódó irodák és más ingatlanok, raktárak, illetve extrák 50-60 százalékos árcsökkenéssel futnak. Ha valaki most akar CEO munkákba vágni, jól be tud vásárolni kedvezményes áron.

Már ha grindolni akar.

GTA Online iroda

Szerencsekerék

A szerencsekerékkel megnyerhető autó egy Karin Sultan Classic, ami egy sportkocsi, ami a korai Subaru Impreza és Mitsubishi Lancer Evo I vonásait viseli magán. A GTABase információs oldalát itt találod az autó kapcsán.

A cikk forrásául a Rockstar Newswire posztja szolgált.

Doz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük