GTA Online hírek, 2020.04.30. – Lézershow és alieninvázió

Játékblog

Csapatokba verődött alienek, akciós fegyverek és jutalmak – új hírek a GTA Online világából.

Ingyen pénz

Május 1-től minden játékos, aki belép a hónapban, egyszeri 500 000 GTA dolláros jutalomban részesül. Ha cinikus lennék, fogadnék arra, hogy megint megőrül majd a GTA Online tranzakciós rendszere.

GTA Online pénz

Támad a Mars!

30-án olvastam a hírt a Redditen, hogy zöld alienruhába öltözött random arcok bandába verődnek, majd megtámadják a gyanútlan játékosokat melee fegyverekkel. Az elején még inkább a vicces trollkodáshoz állt közel ez a lökött közösségi kezdeményezés, és nem a griefinghez. Rövid időn belül megjelentek a további frakciók is: a lila alienek, az űrruhás majmok és persze a Men In Black is.

GTA Online alienek, majom és egy nő feketében

Aztán ahogy terjedt a játékosok között, megjelentek a grieferek is, akik ész nélkül szivatják a többieket.

A cikkem írása és megjelentetése idején még csak zöldekkel és lila alienekkel találkoztam az európai lobbikban, de ők barátságosak voltak. Felkapták a jelmezt és együtt lógtak, de igazából nem piszkáltak senkit, legfeljebb a chatben fújtak egy kicsit a másik a másik frakcióra.

Egyébként a három ruha az Arena War kelléktár részét képezi és AP-vel szerezhető be, vagy horribilis áron GTA dollárért.

Csalók áradata és griefing hullám

A GTA Online természetéből fakadóan vonzza a csalókat és túl agresszív játékosokat, azonban az utóbbi néhány napban ellepték az európai publikus lobbikat.

GTA Online nyúl és tank

Nappal nehéz olyan lobbit kifogni, ahol ne lenne csaló, ráadásul a chatet is teleszemetelik a pénzért könyörgő játékosok. Az Opressor Mk2-vel szemétkedő játékosok pedig csak a habot jelentik a jéghegyen.

Sajnos a lobbiugrás még mindig nem túl stabil, gyakran csatlakozik le a játék. Érdemes hosszú töltési időkre számítani.

Duplán és triplán fizet (szerdáig)

A freemode-ban felbukkanó Business Battle-ök tripla jutalmat fizetnek teljesítéskor.

A San Andreas Super Sport Series kétszeres nyereményeket fizet, ahogy a Special Cargo eladások is. A SASS versenyek közé tartoznak a Hotring Circuit (NASCAR-szerű), az Issi Classic stunt és az RC Bandito versenyek. A legegyszerűbben a telefonod Play Quick Job menüpontjából indíthatod el a keresést.

Kedvezmények (szerdáig)

  • Nightclub – 40%
  • B-11 Strikeforce – 40%
  • Pegassi Opressor – 35% (ez az első generációs, földhöz kötött változat)
  • Declasse Hotring Sabre – 60% (ez a Hotring Circuitben használható sportkocsi, menő, szeretem)
GTA Online Declasse Hotring Sabre

Ha van nightclubod, akkor a Business Battle események során felbukkanó árukat oda szállíthatod le, majd később eladhatod őket.

Továbbá a két lézerfegyver ára is 40 százalékkal olcsóbban szerezhető be, akárcsak az Up-n-Atomizer. Az Up-n-Atomizer egy gimmickszerű marhaságnak tűnik, viszont gyakorlati haszna is van. A kilőtt fizikai lökettel ugyanis a fennakadt, beékelődött vagy felborult autókat, árukat tök jól ki lehet mozgatni a helyükről.

Lara Croft - DeLorean
…például itt.

A Widowmaker gyakorlatilag egy lézer alapú minigun, ami nincs szinthez kötve (cserébe jó drága). Az Unholy Hellbringer menőn néz ki, értelmét nem látom.

Puszta spekuláció részemről, de az Opressor és a lézeres minigun olcsósítása szerintem a griefing problémát próbálná orvosolni. Nem hiszem, hogy sok haszna lesz.

Új szerencsekerék jármű

Szintén szerdáig egy narancsszínű Pegassi Reapert lehet megnyerni a kaszinóban. Itt az autó GTABase oldala.

Pegassi Reaper a kaszinóban

A cikk forrása a Rockstar Newswire aktuális posztja volt.

Doz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.