gta online bunker tank

GTA Online hírek, 2020.05.14. – Ingyen GTA 5, bunker bónusz

Játékblog

GTA Online: pénz, pénz és pénz.

Ingyen GTA 5

Ha még nem hallottál volna róla: az Epic Store-ban ingyenesen kaphatod meg a GTA 5-öt egy ideig. A játék Premium Edition változatát kapod meg, így jár hozzá 1 millió dollár is a GTA Online-on belül. A bónusz virtuális pénzt nem azonnal kapod meg, hanem később utalják.

Ide kattints a játék Epic Store oldalához.

GTA Online bónuszok

A GTA Online aktuális heti témája a Gunrunning, így a bunker fegyvereladásai és játékmódjai fizetnek duplán (Bunker Series). Emellett a fegyverfejlesztések kutatásai is kétszeres sebességgel mennek a bunkerben.

GTA Online fegyverkereskedelem

Olcsóbb vagy ingyenes a héten a héten

GTA Online Maze Bank foreclosures bunkerek
  • Minden pisztoly ingyenes a héten.
  • A bunkerek 40%-kal olcsóbbak.
  • A bunkerek fejlesztései és extrái 30%-kal olcsóbbak.
HVY Nightshark
  • HVY Nightshark: – 30%
  • Progen Emerus: – 30%
  • Överföld Entity XXR: – 40%
  • Karin Sultan RS: – 40%
gta online karin sultan rs

Szerencsekerék: új autó

A héten megnyerhető autó egy Itali GTO.

Élménybeszámoló múlt hétről

A két héttel ezelőtt cikkben jelentősen alábecsültem a bónusz mértékét, múlt héten viszont már nem követtem el ezt a hibát. Megérte egy kicsit grindolni a motoros bizniszekben, mert még az amúgy pocsékul termelő Weed Farm is jól fizetett.

Legalább visszahozta az árát végre. (2017-ben vettem.)

A SecuroServvel ellentétben a motorosklub 10%-os jutalékot fizet az eladásoknál, így könnyebb volt segítőket is találni a nyilvános lobbikban. A főként Opressor MK2-vel közlekedő cargo grieferek és szemétkedő modderek most is nagy számban voltak jelen a lobbikban, de szerencsére kevés szállítmányt vagy utánpótlást veszítettem el miattuk.

(Tipp a kokainbizniszhez: ha az utánpótlásos küldetésed a páncélozott jármű megtalálása és ellopása, és az utolsóban van a készlet, akkor nagy mázlid van! Szerezd meg, de ne nyisd ki, csak a kokainbiznisz ajtajánál. Így a többi játékos nem látja a térképen, mit szállítasz, ráadásul sebezhetetlen a páncélautó. Pontosabban nem tudják felrobbantani, az ablakokon keresztül ki tudnak lőni.)

A játék többször dobott be alacsony létszámú lobbikba, ahol csapatba verődött a játékosok egy része és felváltva regisztráltak MC elnöknek, hogy eladják a bizniszeik készleteit. Mindig remekül le tudtuk kommunikálni, hogy béke van, sőt, szinte minden alkalommal ki is segítettük egymást. Az egyik alkalommal például egy postvan rázuhant a kamionra, amibe be kellett volna hajtanom a motorommal. Arrébb lökdöstem pár kukát, hogy a srác kiszabaduljon, cserébe felajánlották, hogy besegítenek.

Fontos kiemelnem azt is, hogy a konvojaikat mindig MK2-kkel kísérték, sosem támadtak! Bár az igaz, hogy a többi játékos elkerülte őket, én meg előre szóltam, hogy a Hydrával nem támadni készülök, csak sietek.

Az alienek még fel-felbukkantak, de úgy látom, már lendületét vesztette a dolog.

A motoroslub eladások és munkák alatt viszont jófej, segítőkész játékossal találkoztam, ez mindenképp pozitívum volt.

Doz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.